Üdvözöllek az oldalamon!

Hirling Márk

Sziasztok!

Több éve foglalkozom személyi edzéssel, jelenleg Vácon is tartok edzéseket. Januártól már megtalálható vagyok a Gym City Office-ban is, Budapesten. Ha érdekel a fogyás, szálkásítás, izomtömegnövelés, funkcionális tréning, már idősödő korosztályba tartozol vagy csak az egészséged megőrzése a célod? Keress bátran!

Számomra a személyi edzés többet jelent, mint munka! Szenvedély! Évek során azt tapasztaltam, hogy amit csinálok az jó! Segíteni másokon, egy egészségesebb – fittebb életmódra tanítani, iránymutatást adni az egészségmegőrzés tekintetében nagyon hálás feladat.

Emberek többsége nem szakít elegendő időt mozgásra, a helyes táplálkozásra, pihenésre és rekreációra! Ez tudható a rohanó-stresszes életmódunknak, de rossz szokásainknak körülményeinknek is! Magyarországon népbetegségeink közé tartozik a túlsúly (már kisgyermekkorban is!) melynek következtében szív-érrendszeri problémák alakulnak ki, hátfájás, cukorbetegség a csontritkulás és még tudnám sorolni. Ezekkel a problémákkal nap mint nap találkoztam munkám során.

Fontosnak tartom lehetőségszerint ezekre a problémákra való preventív megoldást találni tréningjeimen!

Ha szimpatikusnak találod a szemléletemet, munkámat, személyemet várlak szeretettel edzéseimre!

További online felületeken megtalálható leszek:
Facebook
Instagram
Youtube