Személyi Edzés

Személyi edzés

Személyi edzőnek lenni hivatás!


Gondolj csak bele, megsarkalod a cipődet magadnak, ha lekopott a sarka? Beadod magadnak az influenza oltást? Te tanítod meg otthon a gyermekednek a szorzótáblát?

Nem… Hiszen nem vagy a megfelelő tudás birtokában, inkább szakemberhez fordulsz. Cipészhez, orvoshoz, pedagógushoz.

Akkor miért ne kérnéd egy személyi edző segítségét, ha szeretnél egészségesebben élni, tudatosan edzeni, formálni a tested?

Mára elmondható, hogy nem csak nyugaton, de hazánkban is egyre népszerűbbé válik a személyi edzővel való közös munka a fitness termekben, hiszen felmerült az igény, hogy szakember segítse az edzeni vágyók munkáját.
A mai rohanó világban senki nem ér rá órákat futni vagy súlyzókat emelgetni, mindenki gyors és látványos változáson szeretne keresztül menni. Szükség van a szakszerű útmutatásra, amivel hatékonyan elérhető a kívánt változás.

Sokan nem mozognak komfortosan egy edzőteremben, ismeretlenként, újként nem tudják hogyan is induljanak el a változás útján, beszéljünk fogyásról, izomépítésről, életmód váltásról.

Tudod, hogy milyen szériaszámmal és súllyal kell dolgozni, ha szálkásítani szeretnél?

Tudod, hogy milyen arányt kell tartani a súlyzós ill. kardió edzések között, ha fogyni szeretnél?

A válaszokat a neten is megtalálod, ha ügyesen keresel, de egy személyi edző nem csak a válaszokat nyújtja át tálcán, hanem az edzéseket a Te igényeidnek megfelelően dolgozza ki, a Te céljaidat tartja szem előtt, és minden feladat végrehajtásában a segítségedre lesz!

Mit kapsz egy személyi edzőtől?

  • reális célokat
  • motivációt és iránymutatást
  • folyamatos instrukciókat a helyes gyakorlat kivitelezésért
  • jókedvet, hallgatóságot
  • szakértelmet, mellyel segít elérni a céljaidat!

Hogyan épül fel az együttműködés?


Egy személyre szabott edzés program mindenféleképpen egy anamnézissel kezdődik, ami állapotfelmérő és egészségügyi kérdőív kitöltését, próbafeladatok elvégzését és egy részletes beszélgetést jelent. Az eredmények alapján elkészül a személyre szabott program, mely segíthet neked a változásban.

Személyes tapasztalatom, hogy nincs két ugyan olyan program, nincs két ugyan olyan vendég, ezért fontos, hogy az edzésterv rád legyen szabva, a Te adottságaidat figyelembe véve, a Te célkitűzéseidet szolgálja.

A személyi edzés lehetőséget nyújt az egyéni korlátok és igények figyelembe vételére, fontos, hogy a sérült ízületeket ne terheljük, vagy a megfelelően legyenek megdolgoztatva a „problémásabb” területek.
Ha úgy érzed, egyedül nem megy, ha kezdő vagy, és nem tudod, hogyan állj neki, körültekintésre, motivációra, eredményességre vágysz, dolgozz személyi edzővel! Dolgozz velem!

Az én szakértelmem, a Te fejlődésed!